Geri Dön

Nikah Salonu “Evet” Demeye Hazır

07-12-2009 Belediyesi Nikâh Salonu hafta sonu düzenlenen ilk nikah töreniyle hizmete girdi. Etibank Parkı içerisinde yer alan Nikâh Salonu’nun açılış törenine

Nikah Salonu “Evet” Demeye Hazır

07-12-2009 Belediyesi Nikâh Salonu hafta sonu düzenlenen ilk nikah töreniyle hizmete girdi. Etibank Parkı içerisinde yer alan Nikâh Salonu’nun açılış törenine

Mustafakemalpaşa Belediyesi Nikâh Salonu hafta sonu düzenlenen ilk nikah töreniyle hizmete girdi. Etibank Parkı içerisinde yer alan Nikâh Salonu’nun açılış törenine Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş, İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler, meclis üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Mustafakemalpaşa Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenen konferans nedeniyle ilçede bulunan Türkiye’nin siyaset ve ekonomi alanında önde gelen isimlerden olan Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş Belediye Nikâh Salonu’nun açılışına katılarak salonda kıyılan ilk nikahın da şahitliğini yaptı. Yalıntaş İlköğretim Okulu İngilizce Öğretmeni Seher Böbek ve Gölcük Denizaltı Filosunda Astsubay olan İsmail Ünver çiftinin nikâhını Belediye Başkanı Sadi Kurtulan kıydı.

Genç çiftin nikah şahitliğini ise Porf.Dr. Nevzat Yalçıntaş, Kaymakam Kazım Karabulut ve eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler yaptı. Nikâh akdinin ardından genç çiftin evlenme cüzdanını geline veren Yalçıntaş, çifti tebrik ederek “ Başbakanımız üç çocuk yapın diyor, ben aşağı inemem” diyerek espri de bulundu. Aynı zamanda nikâh salonunun çok sıcak bir havaya sahip olduğunu da dile getiren Yalçıntaş mimarisinden ötürü emeği geçenleri tebrik etti. Genç çiftlere nikâh hediyeleri İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut ve eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler tarafından takdim edildi. Nikâhın sonunda Belediye Başkanı Sadi Kurtulan Mustafakemalpaşa’nın büyük eksikliklerinden birini giderecek olan Nikah Salonu’nun ilçemize kazandırılmasında büyük emeği geçen 61.dönem meclis üyeleri ve eski Belediye Başkanı Hayri Öztetikler’e teşekkür ederek günün anısına plaket takdim etti.

Çok amaçlı kullanılması planlanan Nikâh Salonu’nda nikah törenlerinin yanı sıra meclis toplantıları da gerçekleştirilecek.