Nikâh Salonu Açılışa gün sayıyor

01-12-2009 gittikçe gelişmesi ve nüfusunun artması ile birlikte ilçede büyük bir eksikliği gidermek amaçlı inşa edilen Mustafakemalpaşa Belediyesi Nikâh Salonu evlenecek

Nikâh Salonu Açılışa gün sayıyor

Mustafakemalpaşa’nın gittikçe gelişmesi ve nüfusunun artması ile birlikte ilçede büyük bir eksikliği gidermek amaçlı inşa edilen Mustafakemalpaşa Belediyesi Nikâh Salonu evlenecek çiftlere ev sahipliği yapmaya hazır.

Etibank Parkı içerisinde yer alan ve halk arasında Bambu olarak bilinen yerin tahliyesi ile birlikte başlatılan çalışmalarla tamamlanan Nikah Salonu ilçe halkımıza hizmet vermeye gün sayıyor. 100 kişi kapasiteli Nikah Salonunda; 2 adet gelin odası, 1 adet wc, nikah salonu girişinde 50 m2’lik fuaye alanı, biri gelin otoparkı olmak üzere 2 adet otopark ve nikah memuru odası yer alıyor. Nikah törenlerinin yanı sıra meclis toplantılarının da gerçekleştirileceği salonda Belediyemiz Meclis Üyeleri 02 Aralık 2009 Çarşamba günü ilk toplantılarını gerçekleştirecek.

05 Aralık 2009 Cumartesi günü saat 14:00’te resmi açılış töreniyle hizmet vermeye başlayacak olan Mustafakemalpaşa Belediyesi Nikah Salonunda ayrıca ilk nikah açılış günü Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından kıyılacak.