Necip Kaplan ve Belediyespor Karatecileri Denizli’de

23-07-2009 Antrenör Necip Kaplan Belediyespor sporcularıyla birlikte Denizli’de düzenlenecek olan Geleneksel Pamukkale Karate Turnuvası’na katılıyor. 24-26 Temmuz 2009 tarihleri arasında Denizli Hasan

Necip Kaplan ve Belediyespor Karatecileri Denizli’de

Milli Antrenör Necip Kaplan Belediyespor sporcularıyla birlikte Denizli’de düzenlenecek olan Geleneksel Pamukkale Karate Turnuvası’na katılıyor.

24-26 Temmuz 2009 tarihleri arasında Denizli Hasan Güngör Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan 16. Geleneksel Pamukkale Karate turnuvası’na 15 sporcumuzla birlikte katılan Necip Kaplan bu turnuvayı Türkiye maçına hazırlık olarak gördüklerini belirtti.

Yapılacak karşılaşmalar da sporcularından oldukça ümitli olduğunu dile getiren Kaplan, turnuvadan birinciliklerle döneceklerini ve Türkiye Şampiyonası öncesi bu tür karşılaşmaların sporcularına çok şey kattığını dile getirdi.

Denizli’de 3 gün boyunca sürecek olan turnuva için bu sabah yola çıkan Milli antrenör Necip Kaplan ve Belediyespor sporcularımıza bizlerde başarılar diliyoruz.