MYO’da 240 mezun kep attı

13-06-2011 Uludağ Üniversitesi'ne bağlı Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu 2010-2011 yılı mezuniyet töreninde, 240 öğrenci havaya kep atarak mezuniyetlerini kutladı.   Süngü Spor Tesisleri’nde düzenlenen

MYO’da 240 mezun kep attı

Bursa Uludağ Üniversitesi'ne bağlı Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu 2010-2011 yılı mezuniyet töreninde, 240 öğrenci havaya kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

Süngü Spor Tesisleri’nde düzenlenen mezuniyet törenine; İlçe Kaymakamı Kazım Karabulut, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Milli Eğitim Müdürü Abdulgani Artan, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kılıç, Meslek Yüksekokulu Müdüresi Ümit Gücenme Gençoğlu, Tatkavaklı Belediye Başkanı Orhan Alper, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdüresi Ümit Gücenme Gençoğlu, “Öğrencilerimizin mezuniyet coşkusunu yaşadığımız bugün, hepimizin çok mutlu bir günü. 2010-2011 Eğitim ve Öğretim yılında Yüksekokulumuzda toplam 837 öğrenci eğitim almış, bu dönem içinde hocalarımız tarafından TÜBiTAK ve Avrupa Birliği destekli 2 Projeye devam edilmiş, ulusal ve uluslararası yayınlar yapılmış, tebliğler sunulmuştur. Tüm bunlardan ve öğrencilerimiz için elektronik ortamda ders yapılmasını sağlayan olanaklarımızdan dolayı gurur duyuyor, yeni mezunlarımızı yeni yaşamlarına uğurlamanın coşkusunu, heyecanını ve telaşını bir arada yaşıyoruz” dedi.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kılıç ise yaptığı konuşmada: “2010-2011 mezuniyet töreninde sizlerle olmaktan mutluyum. Türk devrimlerinin sahipleri öğrencilerimizi kutluyor, onları yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Kazım Karabulut da yaptığı konuşmada, “Böylesine anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan mutluyum. Başarılı öğrencilerimizi kutluyor, sizleri eğiten öğretmenlerinize ve velilerinize teşekkür ediyorum” dedi.