Mütareke Koşusu’nda Belediye Spor rüzgârı

20-10-2014 Belediye Spor Atletizm Takımı Mudanya’daki Mütareke Koşusu’ndan rüzgâr gibi geçti. Belediye Spor’lu atletler kazandıkları 5 madalya ile koşuya damga vurdu. Mudanya Mütarekesi’nin

Mütareke Koşusu’nda Belediye Spor rüzgârı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Atletizm Takımı Mudanya’daki Mütareke Koşusu’ndan rüzgâr gibi geçti. Belediye Spor’lu atletler kazandıkları 5 madalya ile koşuya damga vurdu. Mudanya Mütarekesi’nin imzalanışının 91. yılı dolayısıyla düzenlenen yol koşusu, Türkiye’nin birçok kentinden 150 atletin katılımıyla gerçekleştirildi. Bursa Masterler Atletizm Kulübü ve Mudanya Belediyesi tarafından organize edilen koşu, 12 km’lik zorlu parkuruyla çekişmeli bir yarışa sahne oldu. Atletlerin kıyasıyla yarıştığı Mütareke Koşusu’nda 30 yaş grubunda Mustafakemalpaşa Belediye Spor atletlerinden Oktay Can birincilik kürsüsüne çıkarken, Sezer Demir üçüncü oldu. 35. yaş grubunda ise Mehmet Sarıoğulları üçüncü sırayı aldı. 45 yaş grubunda da Cemalettin Suntur birinci olurken, Tanzer Dursun ise üçüncülüğü elde ederek önemli bir başarıya imza attı.