MUSTAFAKEMALPAŞA’YA ‘’ÖZEL’’ ZİYARET

26-07-2024 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Mustafakemalpaşa’ ya ilk ziyaretini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Mustafakemalpaşa’da büyük bir coşkuyla karşılandı.

MUSTAFAKEMALPAŞA’YA ‘’ÖZEL’’ ZİYARET

Bursa ziyaretleri kapsamında yoğun bir program hazırlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in ilk durağı Mustafakemalpaşa oldu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’in ev sahipliği yaptığı ziyarette Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek, Bursa Milletvekilleri Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Hasan Öztürk ve Kayıhan Pala, CHP Parti Meclisi üyesi Canan Taşer, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, CHP İlçe Başkanı Gökhan Demir Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren yer aldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesini ziyaret eden Genel Başkan Özgür Özel, Belediye Başkanı Şükrü Erdem ve Parti üyeleri ile makam odasında bir araya geldi.

Bursa'nın ve Mustafakemalpaşa'nın Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yönetilmesinin büyük bir özlem olduğunu dile getiren Özel, bir önceki AK Partili belediyelerden kalan borçların CHP'li belediyelerin ödemesine mahkum edildiğini belirterek eleştirilerde bulundu.

Başkan Erdem ile Mustafakemalpaşa için istişarelerde bulunan Özel’e, Başkan Erdem'in bizzat takdim ettiği özel olarak hazırlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk fotoğrafı hediye edildi.

Genel Başkan Özgür Özel, belediye binasındaki açıklamalarının ardından Mustafakemalpaşa halkına hitaplarda bulundu. “Adına kurban olduğum Mustafakemalpaşa” diyerek sözlerine başlayan CHP Genel Başkanı Özgür Özel Bursa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi. Genel Başkan Özgür Özel gündeminin CHP’li Belediyelerin üzerindeki yüklü borçlar olduğunu dile getirdi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem’i ve Mustafakemalpaşa halkının yüzünü yere eğdirmeyeceğim hitaplarında bulunan Özgür Özel ‘’Bu milletin seçtiklerine darbe yapmaya kalkmayın. Bu milletin seçtiklerine, millet sahip çıkacak” diye konuştu.

Mustafakemalpaşalı çiftçilerin yaşadığı sorunlara değinen Başkan Özel, çiftçiye kürsüden müjde verdi. ‘’ Tarlada satılmadık kavun karpuz kalmayacak hepsini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey alacak. Yaparsa Başkan Bozbey yapar.’’ İfadelerini kullandı.

Vatandaşın tüm sorunlarına değinen Genel Başkan Özgür Özel’e günün anısına 1923 Mustafakemalpaşaspor’un 16 sırt numaralı forması hediye edildi.