MUSTAFAKEMALPAŞA’DA KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

10-06-2024 Mustafakemalpaşa Belediyesi Kurban Bayramı’nda vatandaşların herhangi bir sorun yaşamaması ve kurbanlıklarını usulüne uygun sağlıklı bir ortamda kesmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA KURBAN KESİM YERLERİ BELİRLENDİ

Mustafakemalpaşa’da 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı hazırlıkları çerçevesinde Kurban kesim hizmeti için 46 nokta belirlendi.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, ‘’ Kurban Bayramımızın mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçmesi için ilçemizde ki tüm çalışmaları titizlikle sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram diliyorum. ‘’ dedi.