MUSTAFAKEMALPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

23-04-2024 Mustafakemalpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dopdolu bir programla çocukları ağırladı.

MUSTAFAKEMALPAŞA’DA 23 NİSAN COŞKUSU

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla dopdolu bir programla çocukları ağırladı. Öğle saatlerinde başlayan etkinlikler, çeşitli aktivitelerle renklendi. Yüz boyama, sokak oyunları, Gol Show, Kaydırak, Zıpzıp, Jonklör gibi eğlenceli etkinlikler çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Akşam saatlerine kadar devam eden etkinlikler Mustafakemalpaşa Belediye Orkestrası konseri ile taçlandı. İlçe halkının yoğun katılımıyla gerçekleşen konser, 23 Nisan coşkusunu doruk noktasına taşıdı. Orkestra Türk Müziğinin sevilen parçalarını seslendirirken, ilçe halkı coşkuyla şarkılara eşlik etti.

Dopdolu bir program hazırladıklarını ve ilçe halkının yoğun ilgisi karşısında mutluluklarını gizleyemediklerini dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem ‘’ Bugün 23 Nisan… Çocuklarımızın coşkuyla özgürce eğleneceği özel bir program organize ettik ve yoğun katılımla mutlu olduk. Mustafakemalpaşa’mızın özlediği, temenni ettiği tüm güzellikleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz, Bayramımız kutlu olsun. ‘’ dedi.