Mustafakemalpaşaspor’a Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan Destek

29-01-2010 Başkanı Sadi Kurtulan İnegöl Yenicespor maçı öncesi Şükrü Erdem tesislerinde antrenör Savaş Akgün yönetiminde idman yapan Mustafakemalpaşasporu ziyaret etti. Mustafakemalpaşaspor Kulübü

Mustafakemalpaşaspor’a Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’dan Destek

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan İnegöl Yenicespor maçı öncesi Şükrü Erdem tesislerinde antrenör Savaş Akgün yönetiminde idman yapan Mustafakemalpaşasporu ziyaret etti.

Mustafakemalpaşaspor Kulübü Başkanı Atilla Taşören ve futbolcularla görüşen Başkan Kurtulan yarın İnegöl Yenicespor’la karşılaşacak olan takıma başarılar diledi. Süper amatör liginde şampiyonluğa oynayan Mustafakemalpaşaspor’a maç öncesi moral veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “ Mustafakemalpaşaspor, amatör ligde mücadele ederek istediği başarıyı elde etme yolunda özveriyle çalışmaktadır. Bizler gençlerimize sahip çıkarak, onlara engel değil destek olmalıyız.

Mustafakemalpaşa Belediyesi olarak kulübümüze maddi ve manevi her türlü ihtiyaçlarında yalnız olmadıklarını göstererek üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Tüm takıma yarın oynayacakları İnegöl Yenicespor maçında başarılar diliyor ve kendilerinden iyi bir maç sonucu bekliyorum” dedi.

Daha sonra futbolcularla tek tek görüşen Başkan Kurtulan takımın yaşadığı sıkıntıları dinleyerek çözümü için elinden geleni yapacağının sözünü verdi.