Geri Dön

Mustafakemalpaşalılar Derneğinden Tanışma Yemeği

21-04-2009 Mustafakemalpaşalılar Derneği, 29 Mart Yerel seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Seçilen Sadi Kurtulan ve Mustafakemalpaşa İl Genel Meclisine seçilen üyeler için

Mustafakemalpaşalılar Derneğinden Tanışma Yemeği

21-04-2009 Mustafakemalpaşalılar Derneği, 29 Mart Yerel seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Seçilen Sadi Kurtulan ve Mustafakemalpaşa İl Genel Meclisine seçilen üyeler için

Bursa Mustafakemalpaşalılar Derneği, 29 Mart Yerel seçimlerinde Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Seçilen Sadi Kurtulan ve Mustafakemalpaşa İl Genel Meclisine seçilen üyeler için tanışma yemeği tertipledi.

17 Nisan 2009 Perşembe akşamı Bursa Efehan Otel Teras Restaurant’ta düzenlenen yemeğe, Bursa da yaşayan ve çeşitli ilçelerden İl Genel Meclisine seçilenler ile yine çeşitli ilçelerden meclis üyeliğine seçilen Mustafakemalpaşalılar katıldı. Ayrıca düzenlenen yemekte Yıldırım İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Rasih Yılmaz, Nilüfer İl Genel Meclis Üyesi Selim Argın, Bursa Özel İdare Kültür ve Turizm Daire Başkanı Mustafa Kemal Tüfekçi, Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Metin Tuncel, İl Özel İdaresi Sosyal Tesisler Sorumlusu Tuncay Özçakmak, İl Özel İdaresi İmar Daire Başkanı Arif Ülkü, Nilüfer İlçe Meclis Üyesi Gürsel Uludağ, Bursa Hakimiyet Gazetesi İstihbarat Şefi Fikret Kocaman’da yer aldı.

Mustafakemalpaşalılar Dernek Başkanı Halim Çapkın’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başlayan yemekte, Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan “ Halkımızın teveccühü ile bu göreve gelmiş bulunuyoruz. Mustafakemalpaşa’yı hak ettiği yere getirebilmek amacıyla sizlerle birlikte çalışacağız. Mustafakemalpaşa için bu güne kadar çalışmış tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Mustafakemalpaşalılar derneğini kuran Nail Atlıyı rahmetle anıyorum. Mustafakemalpaşa’nın en büyük sorunu işsizliktir. Bütün yatırımcıları Mustafakemalpaşa’ya çekmek zorundayız. İstihdamın arttırılması hepimizin sorunudur. Bunu da hep birlikte başaracağız. Sizleri en kısa zamanda Mustafakemalpaşa’da ağırlamak istiyorum” sözlerine yer verdi.

Daha sonra Mustafakemalpaşa İlçesi İl Genel Meclis Üyeleri, Bursa’nın çeşitli ilçelerinden İl Genel Meclisi’ne seçilenler ile İlçe Belediye Meclis Üyeleri de kendilerini tek tek tanıtarak, kendileri hakkında bilgiler verdi. Davete katılanların tanıtımının ardından Dernek Başkanı Halim Çapkın derneklerinin kuruluş amacını, bu güne kadar neler yaptıklarını ve neler yapmayı planladıklarını anlattı. Çok yakında Mustafakemalpaşalı iş adamlarıyla, Bursa’da iş yapan Mustafakemalpaşalı iş adamlarını aileleriyle birlikte bir araya getirip, tanışıp kaynaştırmalarının sağlayacağını belirtti. Çapkın, derneğin kuruluşundaki ilk amaçlarının derneğin adını Bursa’da bir marka haline getirmek olduğunun altını da çizdi.