Mustafakemalpaşalı çocuklardan ’23 Nisan Müzikali’

25-04-2016 Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi ve BUSMEK kursiyerleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sergiledikleri müzikalle büyük beğeni kazandı. Uğur Böceği Kültür Merkezi ve BUSMEK Tiyatro Grubu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayr

Mustafakemalpaşalı çocuklardan ’23 Nisan Müzikali’

Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi ve BUSMEK kursiyerleri,

Uğur Böceği Kültür Merkezi ve BUSMEK Tiyatro Grubu, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılında renkli bir müzikale imza attı.

Belediye Düğün Salonu’ndaki etkinliğe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, BUSMEK Eğitim Hizmetleri Sorumlusu Semih Kum ve vatandaşlar katıldı.

Eğitmen Zafer Uğur yönetmenliğinde sahne alan 70 kişilik tiyatro ekibi, şarkı ve şiirlerden oluşan gösterileriyle ayakta alkışlandı.

‘Hababam Sınıfı’ gibi hafızalara kazınan filmlerin sahnelerini başarıyla canlandıran kursiyerler, izleyicileri mest etti.

Etkinliğin sonunda kursiyerlere çiçek veren Belediye Başkanı Sadi Kurtulan; ” Bir milletin geleceğini çocuklar belirler. Barışın, ümidin ve sevginin kaynağı olan kıymetli varlıklarımız çocuklarımız, aydınlık yarınlarımızın teminatıdır. Çocuklarımıza en iyi hayat şartlarını ve çağın gerektirdiği eğitim imkânlarını sunmak önceliklerimiz arasındadır. Çocuklarımızın sevgi ve hoşgörü ortamında yetiştirilmesini ve yarınlara güvenle bakmalarını sağlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Bu güzel bayram gününde Ulusal Egemenliğimizin 96. yıldönümünü kutluyor, çocuklarımıza aydınlık günler diliyorum” dedi.