Mustafakemalpaşa’yı Er Meydanı’nda temsil edecekler

25-06-2010 Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Mustafakemalpaşa’yı Belediyespor güreşçileri temsil edecek. 649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri hafta sonunda Edirne’de yapılacak. 2 gün boyunca

Mustafakemalpaşa’yı Er Meydanı’nda temsil edecekler

649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Mustafakemalpaşa’yı Belediyespor güreşçileri temsil edecek.

649. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri hafta sonunda Edirne’de yapılacak. 2 gün boyunca nefeslerin tutulacağı ve birbirinden ünlü pehlivanların kıspet giyeceği Kırkpınar’da Mustafakemalpaşa’yı Belediyespor güreşçileri temsil edecek.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, 30 kişilik güreş kafilesini Antrenör Ali Varol başkanlığında Edirne’ye yolcu etti. Ata sporumuz olan güreşe büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Sadi Kurtulan, “Kırkpınar, yıllardır Türk güreşinin tanıtımı, gelişmesi ve yeni güreşçilerin yetişmesi için çok önemli bir organizasyon olarak gerçekleştiriliyor. Bu yıl da Kırkpınar’da ilçemizi Belediyespor güreşçileri temsil edecek. Kendilerine başarılar diliyorum. İlçemizi orada centilmence, en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

Aynı zamanda Antalya Kepez Belediyespor Güreşçisi İsmail Varol’da Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri öncesinde ilçeye gelerek Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı ziyaret etti.