‘Mustafakemalpaşa’yı Cumhuriyet’in 100. yılına hazırlıyoruz’

04-08-2014 Belediyesi’nin kuruluşunun 133. yılı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi önünden başlayarak Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı

‘Mustafakemalpaşa’yı Cumhuriyet’in 100. yılına hazırlıyoruz’

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kuruluşunun 133. yılı Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi önünden başlayarak Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren, daire amirleri ile birlikte belediye personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun yapıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’yı ekonomiden, kültüre, spordan sanata kadar medeniyetin her alanında Cumhuriyet’in 100. yılına hazırlamak için çalıştıklarını söyledi. ‘24 saat hizmet heyecanı’ Mustafakemalpaşalıların beklenti ve ihtiyaçlarını yeni dönemde karşılamak için gece-gündüz çalıştıklarını söyleyen Başkan Kurtulan konuşmasında; “ 133 yaşındaki Mustafakemalpaşa Belediyesi konuşanın az, çalışanın çok olduğu, millete hizmet heyecanını 24 saat yüreğinde hissedenlerin içinde bulunduğu tarihi bir hizmet kurumudur. Bizler görev yaptığımız süre içerisinde hizmet bilincini, sorumluluğunu ve şerefini yükseltmekle mükellefiz. Mustafakemalpaşalılara olan görevimizi her gün artan bir şevk ve ciddi bir gayretle yerine getirmeye çalışıyoruz. Mustafakemalpaşa, Cumhuriyet’in 100. yılı yaklaşırken hak ettiği güzelliklere her alanda birlik ve beraberlik içinde çalışarak kavuşacaktır. Sahip olduğumuz en büyük miras bize bırakılan büyük kültür hazinesidir. 133 yılın anıları, çalışmaları vatandaşımızın hafızasındadır. 133 yıldır yapılan güzellikleri geleceğe taşımak da bizim görevimizdir. Mutluluk paylaşılandır, mutluluk fedakârlıktır, mutluluk insanların yüzündeki tebessümü yakalama sanatıdır. Bunu Mustafakemalpaşa Belediyesi personeli ile en iyi şekilde yapacağımıza inanıyorum. Bu kurumda görev yapan ama şuanda aramızda olmayan bütün belediye çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış personelimize de esenlikler temenni ederken, personelimize de görevlerinde üstün başarılar diliyorum” dedi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, törenin ardından vatandaşlara ve esnaflara karanfil dağıttı.