Geri Dön

Mustafakemalpaşa’ya parke-bordür ağı

23-08-2010 Belediyesi, ilçedeki sokakların ‘parke ve bordür’ ile döşeme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.     Geçtiğimiz yıldan bu yana yapılan parke ve bordür

Mustafakemalpaşa’ya parke-bordür ağı

23-08-2010 Belediyesi, ilçedeki sokakların ‘parke ve bordür’ ile döşeme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.     Geçtiğimiz yıldan bu yana yapılan parke ve bordür

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ilçedeki sokakların ‘parke ve bordür’ ile döşeme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

 

Geçtiğimiz yıldan bu yana yapılan parke ve bordür döşeme çalışmalarına her geçen gün yeni bir cadde ve sokak ekleniyor. Mustafakemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre son dönemde; Vıraca Mahallesi’nde Yavuz ve Şehzade sokaklarına toplam bin 153 metrekare, Hamidiye Mahallesi 32 nolu sokağa 750 metrekare parke ve bordür döşemesi gerçekleştirildi. Lalaşahin Mezarlığı içindeki tüm yollarda da parke ve bordür çalışması tüm hızıyla sürüyor.

Ayrıca; Atatürk Mahallesi Lale Sokak’ta 2 bin 500 metrekare, Orkide Sokak’ta 513 metrekare, Papatya Sokak’ta 425 metrekare, İsmail Hakkı Şenpamukçu Caddesi’nde 6 bin metrekare ve Selimiye Mahallesi ilk aşamada parke ve bordür çalışması yapılacak olan sokaklar arasında yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde parke çalışmalarının tamamlandığı 14 Eylül Bulvarında ise elektrik tesisatı çekimine başlanıldı. Elektrik işlemlerinin tamamlanmasının ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bölgede yeşillendirme çalışmalarına başlanılacak. Halen Doğalgaz boru hattı döşeme çalışmalarının devam ettiği Şeyhmüftü Mahallesi Cami Sokak, Karamüdür Sokak, Köseleci Sokak’ta da Ovagaz’ın çalışmalarının tamamlamasının ardından parke ve bordür döşeme çalışmalarına hemen başlanacağı bildirildi.

 

Tozdan çamurdan kurtaracağız

 

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, göreve geldikleri günden bu yana ilçe içerisindeki tüm cadde ve sokaklardaki sorunlara kalıcı çözümler üretebilmek için yoğun çaba harcadıklarını belirterek, “Gerek asfalt, gerekse parke ve bordür döşeme çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımızdan biraz sabır bekliyoruz. Bu sabırlarının karşılığını çok güzel hizmetler olarak görecekler. Şu anda devam eden çalışmaların yanı sıra, doğalgaz çalışması yapılan sokakları da en kısa zamanda parke ve bordür döşeyerek tozdan-çamurdan kurtaracağız” diye konuştu.