Mustafakemalpaşa’ya bir köprü daha

07-03-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi, sağlıklı ve güvenli bir ulaşımın sağlanması hedefiyle sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi.      Atariye Mahallesi, 18 Mart

Mustafakemalpaşa’ya bir köprü daha

Atariye Mahallesi, 18 Mart Caddesi yolu üzerindeki köprünün temeli atıldı.

Bir süre önce Orta Mahalle, Eski Bursa Caddesi Okullar Bölgesi üzerindeki köprünün onarılıp, genişletilmesinin ardından bir diğer köprü inşaatı da Mustafakemalpaşa’nın kuzeyinde bulunan ova köylerine ulaşımın sağlanması için başlatıldı.

Atariye Mahallesi, 18 Mart Caddesi üzerinde yapımına başlanan köprü inşaatına ilk betonun dökülmesinde butona basan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yapımında 16 metreküp beton ve 35 ton demir kullanılacak olan 35 metre genişliğinde, 12metre uzunluğundaki köprünün şehir içi trafiğine rahat bir nefes aldıracağını söyledi.

Vatandaşların arzu ettiği yere rahat ve güvenli bir şekilde ulaşması için bugüne kadar birçok çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Kurtulan; “ Her geçen gün gelişen ve büyüyen Mustafakemalpaşa için alternatif yol güzergâhları ve geçiş noktaları oluşturuyoruz. Temelini attığımız köprünün en kısa sürede bitirilmesinin ardından ova köylerine ait otobüsler, şehir içine girmeden bu güzergâhı kullanacak, böylelikle trafikte büyük bir rahatlama olacak. Ayrıca, Mustafakemalpaşa’ya yapılacak üçüncü büyük bir köprü için de bu bölge bir bağlantı noktası olacak. Vatandaşlarımızın bir yerden bir yere sıkıntı çekmeden, güvenli bir şekilde ulaşımını hedefliyoruz, bu yöndeki yoğun çalışmalarımız sürecek” dedi.

.