Mustafakemalpaşa Temel Bilgiler Kitabı öğrencilerle buluştu

05-11-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kültür hizmetlerinden ‘Mustafakemalpaşa Temel Bilgiler Kitabı’ Başkan Sadi Kurtulan tarafından İlköğretim Okulları 4 ve 5. Sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

Mustafakemalpaşa Temel Bilgiler Kitabı öğrencilerle buluştu

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin bir kültür hizmeti olana ve Dr. Murat Çubukçu ile Halit Ersöz’ün hazırladığı ‘Mustafakemalpaşa Temel Bilgiler Kitabı’ İlköğretim Okulları 4 ve 5. Sınıf öğrencileri ile buluştu. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan tarafından öğrencilerle buluşturulan ‘Temel Bilgiler Kitabı’ ilçemizi tarihi ve turistik yöreleri, mahalleleri, köyleri, ovaları, akarsuları, bitki örtüsü, ekonomisi, cami ve türbeleri, eğitimi, gelenek ve görenekleri ile okuyana tüm bilgileri sunuyor.
Dağıtım sırasında öğrencilerle sohbet eden Başkan Kurtulan, “Bu kitap sizlere ilçemizi daha yakından tanıma fırsatı sunuyor. Hepinizin baştan sona okumasını istiyorum. Evlerinizdeki büyüklerinizin de okumasını sağlayın. Başka şehirlerdeki arkadaşlarınıza da bu kitaplardan gönderin ve ilçenizin tanıtımına katkıda bulunun” dedi.
     Kitapları çok beğenen minik öğrenciler de başkan Kurtulan’a çok teşekkür ettiler ve kitabı baştan sona hemen okuyacaklarına dair söz verdiler.