Mustafakemalpaşa Tatlısı EMITT’e taşındı

29-01-2013 Belediyesi, 4 yıldan beri yer aldığı dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve

Mustafakemalpaşa Tatlısı EMITT’e taşındı

Mustafakemalpaşa Belediyesi, 4 yıldan beri yer aldığı dünyanın en büyük 5 turizm fuarından biri olan EMITT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı) 2013’e katılarak, ziyaretçilere ‘Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı’ ikramında bulundu. 67 ülkeden 4 bin 500 katılımcıya 17.  kez ev sahipliği yapan EMITT 2013 Fuarı, 24-27 Ocak tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi. Fuara, BEBKA (Bursa Eskişehir ve Bilecik Kalkınma Ajansı) çatısı altında katılan ve Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin renk ve tat kattığı Bursa standı; tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.   Başkan’dan tatlı ikramı   Mustafakemalpaşa Belediyesi, EMITT 2013’te ziyaretçilere Mustafakemalpaşa Tatlısı üretici firmalardan; Arslanoğlu, Dink Gıda Sanayi, Emrah Tatlıcılık, Güvenal, Kem-Tat ve NGS’nin sponsorluğunda üretilen 3 bin adet ‘Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı’ dağıttı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan da katılımcıların büyük ilgi gösterdiği stantta ziyaretçilere tatlı ikram etti. Mustafakemalpaşa’yı ‘Kemalpaşa Tatlısı’ ile ünlenen yanıyla tanıtan, Arapça, İngilizce ve Türkçe basılmış olan broşürlerin dağıtıldığı fuarda, ilçenin kültürel ve turistlik değerlerinin öne çıkarıldığı söyleyen Başkan Sadi Kurtulan; “Mustafakemalpaşa’nın turizm potansiyelini arttırmak en büyük hedefimiz. Bu konuda büyük yol kat ettik.  EMITT ve daha birçok fuarda yer alarak, yerli ve yabancı katılımcılara Mustafakemalpaşa’nın güzelliklerini tanıtma fırsatı bulduk. Bu yöndeki çalışmalarımız sürecek” dedi.