Mustafakemalpaşa Tatlısı EMITT’de tanıtıldı

13-02-2012 EMITT 2012 Turizm Fuarı’na Eskişehir ve Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) çatısı altında katılan Bursa, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile

Mustafakemalpaşa Tatlısı EMITT’de tanıtıldı

EMITT 2012 Turizm Fuarı’na Eskişehir ve Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) çatısı altında katılan Bursa, tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.
    Bursa’nın üçüncü kez yer aldığı 16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT 2012 Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay tarafından açıldı.
    Bu yıl BEBKA çatısı altında kurulan Bursa Valiliği standında yer alan Mustafakemalpaşa Belediyesi, dağıtılan 5 bin adet ‘Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı’ ile katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ayrıca standı gezen ziyaretçilere kestane şekeri, zeytin ve zeytin ürünleri ikram edildi.
    Fuar kapsamında Bursa Olgunlaşma Enstitüsü ise 'Osmanlı’dan Günümüze Bursa Kıyafetleri' defilesi yaptı.

Mustafakemalpaşa standına yoğun ilgi
    BEBKA çatısı altında kurulan Bursa Valiliği’nin 207 metrekarelik standı fuarı gezen konuklar tarafından büyük ilgi gördü. Stand içerisinde yer alan Mustafakemalpaşa Belediyesi standında da fuar boyunca ilçenin önemli tatlı firmaları; Arslanoğlu, Dink Gıda Sanayi, Emrah Tatlıcılık, Dardağan Gıda Sanayi, Gültaşlar, Kem-Tat, NGS ve Yavuz Süt Ürünleri’nin sponsorluğunda 5 bin adet Mustafakemalpaşa Peynir Tatlısı dağıtıldı.

.