Mustafakemalpaşa Talih Kuşunu Ankara’ya Uçurdu

20-10-2009 insanın umut bağladığı 19 Ekim 2009 Milli Piyango çekilişi Milli Piyango Genel İdaresi’nin büyük katkılarıyla ilçemizde gerçekleştirildi. İlçe Merkez Kapalı Pazar

Mustafakemalpaşa Talih Kuşunu Ankara’ya Uçurdu

Milyonlarca insanın umut bağladığı 19 Ekim 2009 Milli Piyango çekilişi Milli Piyango Genel İdaresi’nin büyük katkılarıyla ilçemizde gerçekleştirildi.

İlçe Merkez Kapalı Pazar Yerinde gerçekleştirilen muhteşem organizasyona; Kaymakam Kazım Karabulut, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Tepecik Belediye Başkanı Metin Boru, Cumhuriyet Başsavcısı Doğan Bülent Belli, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Ersin, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Korkmaz, Milli Piyango Genel İdaresi Çekiliş Heyeti Başkanı Abdülkerim Kolat, TRT Yapım ve Yönetmeni Mustafa Önal, TRT Sunucusu Meltem Ersan, Meclis Üyeleri, Organizasyon Şirketi Sahibi Mustafa Sadıkoğlu, siyasi parti temsilcileri, çeşitli kurum kuruluş yetkilileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Milli Piyangonun büyük ikramiyesinin çekilişi TRT televizyonu tarafından canlı olarak verilirken en büyük ikramiye, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ın butonu basmasıyla belirlendi. Mustafakemalpaşa’dan havalanan talih kuşu 305418 nolu biletle Başkent Ankara’ya kondu. Ayrıca geceye katılanlar arasında yapılan çekilişle Milli Piyango Genel İdaresi tarafından temin edilen 5 adet LCD ekran televizyon sahiplerini buldu.

Organizasyon sunuculuğunu Olay Fm’den Mahmut Uçakcan’ın yaptığı program, Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği, Bursa Yöresi Halk Oyunları Topluluğu ve Kafkas Yöresi Halk Oyunlarının sergiledikleri gösterilerle başladı. Eğlencenin doyasıya yaşandığı gecede ilk olarak Türk Halk Müziği Sanatçısı Esat Kabaklı sahne aldı. Seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle izleyicisinin gönlünde Taht Kuran Kabaklı, gördüğü ilgi karşısında sahneden mutlu ayrıldı. Heyecanın doruklara ulaştığı anda ise Ayna- Erhan Güleryüz sahne aldı. İlçe halkının yoğun tezahüratları eşliğinde unutulmaz parçalarını seslendiren grup coşku dolu anlar yaşattı. Mustafakemalpaşa uzun bir aradan sonra belediyemiz organizasyonuyla 19 Ekim 2009 Milli Piyango çekilişinde konser ve eğlencenin tadını doyasıya yaşadı.

Program sonunda bu unutulmaz gecenin anısına yapımda emeği geçen yetkililere ve sanatçı konuklara Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan ve Kaymakam Kazım Karabulut tarafından plaket ve çiçek takdim edildi.