Mustafakemalpaşa Stadyumu yenileniyor

11-08-2015 stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları ve mahallelere her yaştan vatandaşın kullanabileceği spor tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi,

Mustafakemalpaşa Stadyumu yenileniyor

Yeni stadyum, amatör spor kulüplerine sahalar, eğitim kurumlarına spor salonları ve mahallelere her yaştan vatandaşın kullanabileceği spor tesisleri kazandıran Büyükşehir Belediyesi, Mustafakemalpaşa'daki  spor tesislerinde de modernizasyon çalışması başlattı. Büyükşehir Belediyesi, tribünlerden yedek kulübesine, soyunma odalarından aydınlatma sistemlerine kadar Mustafakemalpaşa  Stadyumu'nu sil baştan yenilemek için harekete geçti.   'Gerçek bir stat görüntüsü kazanacak' Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, beraberindeki Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte stadyumda başlatılan onarım çalışmalarını yerinde incelemedi. Çalışmalar kapsamında stadyumu bir bütün olarak ele aldıklarını ve tüm eksikliklerin proje kapsamında giderileceğini dile getiren Başkan Altepe; “Tribünlerdeki koltuklardan açık tribünlerin üzerinin kapatılmasına, yedek kulübelerinin elden geçirilmesinden soyunma odalarının yeniden düzenlemesine ve aydınlatma sistemindeki eksikliklerin giderilmesine kadar çok yönlü bir çalışma yapacağız. Bursa kent merkezinde nasıl sporcularımıza en sağlıklı ortamlarda spor yapma imkanı sağlıyorsak, aynı imkanı ilçelerimizdeki amatör kulüpler için de sağlayacağız. Amacımız çalışmaları en kısa zamanda tamamlayıp, buraya gerçek bir stadyum görüntüsü kazandırmak” diye konuştu.   'Tesisleşme sürecek'   Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise Stadyum'un yenilenmiş yüzüyle gençlerin kaliteli ortamlarda spor yapabilmelerine olanak sağlayacağını söyledi. Başkan Kurtulan; "  Tesisleşme yolunda attığımız adımlarla gençlerimizi spor faaliyetlerine yönlendirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda amatör spor kulüplerimize göreve geldiğimiz günden bu yana her türlü desteği vermeyi sürdürüyoruz. Stadyumla birlikte diğer spor tesislerimiz çok amaçlı bir şekilde kullanıma hazır hale getiriliyor. Mustafakemalpaşalı gençlerin uzun yıllar boyunca bu tesislerden yararlanacaklarını düşünüyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza spora ve sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.