Mustafakemalpaşa Siyah Beyaz Anılarını Arıyor

03-08-2009 Belediyesi 128. yaşını kutladığı bu hafta da “ Mustafakemalpaşa Siyah Beyaz Anılarını Arıyor” isimli sergisiyle vatandaşlarımıza duygu dolu anlar yaşatıyor. 128.

Mustafakemalpaşa Siyah Beyaz Anılarını Arıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi 128. yaşını kutladığı bu hafta da “ Mustafakemalpaşa Siyah Beyaz Anılarını Arıyor” isimli sergisiyle vatandaşlarımıza duygu dolu anlar yaşatıyor.

128. yıl kutlama etkinlikleri çerçevesinde belediye binası önünde ilçemizin eski görünümüne ait çeşitli görüntülerin yer aldığı fotoğraf sergisine ilgi bir hayli yoğun. Bir çok insanımızın geçmişinden karelere rastladığı ve geçmişini yad etme fırsatı bulduğu fotoğraf sergimizde, yaşanan doğal afetlerden kutlama törenlerine kadar bir çok görüntü yer almakta.

Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan “ Böyle bir organizasyonla gelecek neslimize eskiyi bir nebze de olsa hatırlatmak istedik. Elimizde bulunan kareler bu topraklar da nerelerden nerelere gelinmiş olduğunun kanıtı. Belediyemizde yer alan bu arşivimizin daha da büyümesi için sizlerin de desteğini bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Geçmişten izler taşıyan bu fotoğraflarda birçok kişiden organizasyonumuz hakkında olumlu tepkiler almaktayız. İşte bu sebeple çıktığımız yolda arşivimizi daha da zenginleştirmek adına başlatmış olduğumuz bu organizasyonumuzla, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızdan albümlerin de yer alan siyah beyaz fotoğraflarını bizlerle paylaşmalarını istiyoruz.

Mustafakemalpaşa’ya ait geçmişin izlerini taşıyan fotoğraflarınız belediyemiz güvencesiyle arşivlenerek, kayda değer fotoğraflar karşısında fotoğraf sahiplerine çeşitli hediyeler takdim edilecek. Belediye olarak seçilmiş olan fotoğraflarımızı her hangi bir organizasyonda kullanılmak istendiğinde fotoğraf sahipleriyle irtibata geçilerek izinleri alınacak.

128. yılımızda düzenlediğimiz ve belediyemiz önünde bir hafta boyunca sergilenecek olan fotoğraflarımızı ziyaret edip, fikir edinebilirsiniz.