Mustafakemalpaşa’nın doğa fotoğraflarına ödül

20-01-2012 TMMOB Orman Mühendisleri Odası’nın düzenlediği 2012 yılı  ‘ V. Doğa, Doğa ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Yarışmaya Doğa kategorisinde

Mustafakemalpaşa’nın doğa fotoğraflarına ödül

TMMOB Orman Mühendisleri Odası’nın düzenlediği 2012 yılı
 V. Doğa, Doğa ve İnsan Konulu Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları belli oldu.
Yarışmaya Doğa kategorisinde 142, Doğa ve İnsan kategorisinde ise 95 eser katıldı.
Mustafakemalpaşa’nın doğa harikaları da dereceye giren fotoğraflar arasına girdi.

Fotoğraf Sanatçısı Feridun Arslan tarafından kurulan Mustafakemalpaşa Fotoğraf Topluluğu üyelerinin geçtiğimiz dönem Mustafakemalpaşa’da misafir ettiği KASFOD Kastamonu Fotoğraf Sanatı Derneği üyeleri, Belediye’nin de desteği ile Suuçtu Şelalesi’nde ağırlanmış ve ilçenin çeşitli bölgelerinde çekim yapma imkânı bulmuşlardı.

Söz konusu yarışmaya Mustafakemalpaşa’da çektikleri fotoğraflarla katılan KASFOD üyeleri Rüknettin Tekdemir ve Ragıp Sarı, fotoğrafları ile derece alan yarışmacılar oldu.

Değerlendirme sonucunda; Çataldağ civarında çekilen fotoğrafla ilk sırayı Ruknettin Tekdemir alırken, Ragıp Sarı ise Suuçtu Şelalesi’nde çektiği fotoğrafları sergileme fırsatı kazandı.

.