Mustafakemalpaşa kışa hazır

31-12-2015 Belediyesi, Meteoroloji’nin uyarıları doğrultusunda kar ve buzlanmaya karşı gerekli tedbirleri aldı. Kar yağışının başladığı Mustafakemalpaşa’da ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdüren ekipler,

Mustafakemalpaşa kışa hazır

Mustafakemalpaşa Belediyesi, Meteoroloji’nin uyarıları doğrultusunda kar ve buzlanmaya karşı gerekli tedbirleri aldı. Kar yağışının başladığı Mustafakemalpaşa’da ulaşımın aksamaması için çalışmalarını sürdüren ekipler, 24 saat boyunca nöbette olacak. Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün yürüttüğü kış hazırlıklarını denetleyen Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, karla mücadele ekiplerinin sorunsuz bir kış geçirmek için 7/24 görev yapacağını söyledi.   Kar mesaisi kış boyunca sürecek   Başkan Kurtulan; “  Mustafakemalpaşa’da kış aylarının rahat ve huzurlu geçirilmesi için tüm çalışmalarımızı tamamladık. 15 kişilik ekip, 2 greyder, 1 kepçe, 2 kamyon, 3 traktör ve 2 araçla vardiyalar halinde hizmet verecek. Don ve buzlanmaya karşı da 150 tonluk tuz stokumuzu hazırladık. Başta ana arterler olmak üzere belirlenen tüm güzergâhlar açık tutulacak. Kırsal mahallelerde ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için de Büyükşehir Belediyesi ile koordineli görev yapacağız. Vatandaşlarımızdan, olası bir can ve mal kaybı yaşanmaması ve ekiplere yardımcı olabilmek için özellikle ana caddelere araçlarını bırakmamaları konusunda duyarlılık bekliyoruz” dedi.