Mustafakemalpaşa kent meydanına kavuşuyor

03-05-2012 Mustafakemalpaşa Belediyesi eski hizmet binasının yıkım çalışmaları başlatıldı. 3 katlı yeni belediye binasının geçtiğimiz yıl hizmete girmesinin ardından projenin ikinci etabı

Mustafakemalpaşa kent meydanına kavuşuyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi eski hizmet binasının yıkım çalışmaları başlatıldı.
3 katlı yeni belediye binasının geçtiğimiz yıl hizmete girmesinin ardından projenin ikinci etabı olan Adnan Menderes Kent Meydanı için çalışmalara hız verildi.
     Mustafakemalpaşa’nın modern bir kent meydanına kavuşturulması için yürütülen çalışmalar kapsamında 55 yıl Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne hizmet veren yapının yıkımına iş makineleriyle başlanıldı.
     Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, eski belediye binası ile birlikte Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi ve çevrede bulunan iş yerlerinin de yıkılmasının ardından Mustafakemalpaşa’ya yakışır bir şekilde tasarlanan kent meydanı konseptinin hayata geçirileceğini dile getirdi.
     6 bin m2’lik meydanın altına 70 araçlık bir kapalı otopark daha yapılacağını belirten Başkan Kurtulan; “ Şehrin can damarlarından biri de güzel bir kent meydanına sahip olmasıdır. Meydanlar, şehirlerin karakterini gün yüzüne çıkarır. Mustafakemalpaşa’da yapılan tüm yatırımlarla kent kimliğinin ve kentsel niteliklerin yükseldiğini görüyoruz. En kısa sürede tamamlanacak olan Adnan Menderes Kent Meydanı Mustafakemalpaşa’ya prestij katacak. Mustafakemalpaşa herkesin yaşamaktan tat alacağı bir ilçe olacak” dedi.

.