Mustafakemalpaşa Haluk Levent’le coştu

21-06-2013 Rock Müziği’nin güçlü sesi Haluk Levent,  Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Festivali,

Mustafakemalpaşa Haluk Levent’le coştu

Türk Rock Müziği’nin güçlü sesi Haluk Levent,  Mustafakemalpaşa’da verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi Festivali, geçtiğimiz hafta hava koşulları nedeniyle ertelenen Haluk Levent konseri ile sona erdi. Söz ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı, şarkılarını Adnan Menderes Meydanı’nı dolduran binlerce Mustafakemalpaşalı için seslendirdi. Sahne performansıyla müzikseverleri tam anlamıyla coşturan başarılı sesin şarkılarına 10 bin kişilik hayran korosu eşlik etti. Havai fişek gösterisi eşliğinde 1,5 saat sahnede kalan Haluk Levent, bugün her biri efsane olan ’Ela Gözlüm’, ‘Yollarda Bulurum Seni’, ‘Kağızman’ ve ‘Elfida’  gibi sevilen eserlerini coşkulu kalabalıkla birlikte seslendirirken, Mustafakemalpaşa’ya özel olarak bestelediği doğaçlama şarkısını da sevenleriyle paylaştı. Muhteşem konserde enerjisi ile dinleyenlerini adeta mest eden ünlü rockçı, hayranlarıyla da şarkı aralarında bol bol sohbet ederek sürdürdüğü sahnesinde dakikalarca ayakta alkışlandı. Müzik ziyafetinin sonunda sahneye çıkan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Haluk Levent’e çiçek ve plaket takdim etti. Ünlü sanatçı ve sahne ekibine Mustafakemalpaşalılara yaşattıkları muhteşem konser gecesi için teşekkür eden Başkan Kurtulan, 4 yıldır hizmet veren Uğur Böceği Kültür Merkezi’nde elinde sazı ve gitarıyla onlarca Haluk Levent’in yetiştiğini dile getirerek, bunun gibi birçok faaliyetin uzun yıllar devam edeceğini belirtti. Ünlü sanatçı Haluk Levent de barış ve kardeşlik mesajları verdiği konuşmasında Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a teşekkür ederek, Mustafakemalpaşalılarla bir arada olmaktan büyük bir mutluluk ve keyif duyduğunu dile getirdi.