Mustafakemalpaşa Güz'ü şenliklerle karşılıyor

16-09-2010 Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin düzenlediği 1. Güz Etkinlikleri Sırmalar Spor Kompleksi’nde 20 Eylül–10 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.           Yirmi gün boyunca Sırmalar Spor

Mustafakemalpaşa Güz'ü şenliklerle karşılıyor

Yirmi gün boyunca Sırmalar Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerde; Türk Sanat Müziğinden popüler müziğe birçok sanatçı ve grupların yanı sıra, sema gösterileri, geleneksel Türk orta oyunları ve Hacivat-Karagöz oyunları da yer alacak.
Etkinlik süresince; Türk evi görünümünde oluşturulacak olan stantlar, yörük çadırı ve kafeterya, eğlence aletleri ve oyun grupları, sokak satıcıları gibi birçok hizmet, şenlik alanında ziyaretçilerini bekliyor olacak.
Ayrıca; kurulacak olan stantlarda satış yapmak isteyen ilçe esnafının Mustafakemalpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvurması ve adını Türk evi görümündeki stantlara yazdırmaları gerekmektedir.