Mustafakemalpaşa Gazetesi’ne Başkan Kurtulan’dan ziyaret

28-03-2011 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa Gazetesi’ni 35. yaş günü nedeniyle ziyaret etti.      Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Sevgisun

Mustafakemalpaşa Gazetesi’ne Başkan Kurtulan’dan ziyaret

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcısı Sevgisun Gizli ile birlikte, İsmail Hakkı Şenpamukçu, Mehmet Helvacıoğlu, İbrahim Ervek, ve Hüseyin Aydın tarafından 26 Mart 1976 yılında kurulan Mustafakemalpaşa Gazetesi’ne 35. yaş günü nedeniyle ziyarette bulundu.

Gazetenin kurucularından Mehmet Helvacıoğlu ve gazetenin Sahibi, Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Helvacıoğlu ile görüşen Başkan Kurtulan, “35 yıldır başarı ile yayın hayatını sürdüren Mustafakemalpaşa Gazetesi’ne nice başarılı yıllar diliyorum” dedi.

Helvacıoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Mustafakemalpaşa’ya ilkeli bir şekilde yayın yaparak hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

.