Mustafakemalpaşa’dan Van’a yardım

27-10-2011 Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ve Mustafakemalpaşa Belediyesi Van’da meydana gelen deprem sonrası bölgeye yardım kampanyası başlattı.      Belediye Başkanı Sadi Kurtulan yaptığı açıklamada ''Acımız

Mustafakemalpaşa’dan Van’a yardım

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan yaptığı açıklamada ''Acımız büyük, Mustafakemalpaşa halkının desteğiyle kış şartlarına uygun kaban, bot, çocuk giysisi, battaniye, çocuk bezi gibi şuan acil ihtiyaç listesinde yer alan her türlü malzemeyi toplayıp Van’a ulaştıracağız. Deprem bölgesine yardım elini uzatmak isteyen vatandaşlar Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 613 16 50 ve 153 numaralı telefonlarından görevlilere ulaşarak yardımlarını iletebilecekler'' dedi.

Yapılan yardımlar Mustafakemalpaşa Belediyesi’nde toplanarak deprem bölgesine iletilecek.