Mustafakemalpaşa’daki asansörler TSE’ye emanet

24-02-2012 Kalitenin tüm kurum ve kuruluşlarda hâkim konuma gelmesi için çalışmalarına ara vermeden devam eden Türk Standartları Enstitüsü (TSE), vatandaşların da

Mustafakemalpaşa’daki asansörler TSE’ye emanet

Kalitenin tüm kurum ve kuruluşlarda hâkim konuma gelmesi için çalışmalarına ara vermeden devam eden Türk Standartları Enstitüsü (TSE), vatandaşların da can ve mal güvenliğini emniyet altına almak için girişimlerini sürdürüyor.
     Asansörlerin kontrol ve muayenelerini yapma görevinin üstlenen TSE, bu doğrultuda Mustafakemalpaşa Belediyesi ile bir protokol imzaladı.
     TSE Bursa Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman, Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kaliteye verdiği önem ile asansörlerin denetim ve bakım işlemlerini gerçekleştireceklerini söyledi.
Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ilgilerinden dolayı teşekkür eden Karaman; “Kalitenin her alanda önde olması için Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne desteğimiz tam olacak. Bir yerde TSE var ise, başka bir isme gerek yok” diye konuştu.

‘ Bilinç kaliteyi, kalite de ülkemizi yükseltecek’

Asansör denetimlerini yapan TSE personelinin, bu konuda vatandaşlara bilgilendirme amaçlı doküman vereceğini de kaydeden Karaman, halkın bilinç seviyesinin artmasıyla, kalitenin yükseleceğini ve bunun sonucunda Türkiye’nin daha güzel bir geleceğe ulaşacağını vurguladı.
     İmzalanan protokolün çok önemli bir adım olduğunu belirten Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, işbirliğinden dolayı TSE’ye teşekkür etti ve sözlerini şöyle sürdürdü;
     “Bu protokolün yansımaları, belediyemiz adına çok olumlu sonuçlar doğuracak ve Mustafakemalpaşa’ya çok şey katacak. Kalitenin olduğu her noktada Mustafakemalpaşa Belediyesi’ de olacaktır. Bu konuda ne yapılacaksa TSE ile yapmaya hazırız.”
     Protokolün ardından Mustafa Karaman, Başkan Kurtulan’ a rölyef hediye etti.

.