Mustafakemalpaşa'da Zafer Coşkusu

31-08-2009 milletinin bağımsızlığının ispatı Büyük Taarruzun 87. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Mustafakemalpaşa'da da coşkuyla kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle

Mustafakemalpaşa'da Zafer Coşkusu

Türk milletinin bağımsızlığının ispatı Büyük Taarruzun 87. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Mustafakemalpaşa'da da coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören, protokole duygulu anlar yaşattı. Saat 10:00'da Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Törene katılanlar arasında Vali Yardımcısı Selman Yenigün, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Sevgisun Gizli,Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal, Askerlik Şubesi Başkanı Ahmet Meydan, Cumhuriyet Savcısı Kenan Yıldırım, Karacabey Emniyet Müdürü İsmail Aşkınoğlu, Siyasi Parti Başkanları, kamu yararına çalışan dernekler, sendikalar, belediye daire amirleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Türk Silahlı Kuvvetleri adına Garnizon ve Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal tarafından yapıldı.

Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığına geçen ilçe protokolünün tebrikleri, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Gürdal tarafından kabul edildi.