Mustafakemalpaşa’da ‘Uğur Böceği’ zamanı

08-09-2018 Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin geleneksel yılsonu festivali için geri sayım başladı. Mustafakemalpaşa’nın sosyal ve kültürel yaşamına sunduğu katkılarla her yaştan insana ulaşan, mesleki ve teknik eğitimlerden, sahne sanatları

Mustafakemalpaşa’da ‘Uğur Böceği’ zamanı

Mustafakemalpaşa’nın sosyal ve kültürel yaşamına sunduğu katkılarla her yaştan insana ulaşan, mesleki ve teknik eğitimlerden, sahne sanatlarına kadar uzanan geniş bir yelpazede kursiyerlerin sosyal gelişimine 8 yıldır öncülük eden Mustafakemalpaşa Belediyesi Uğur Böceği Kültür Merkezi, 10 Eylül Pazartesi saat 12.00′da Adnan Menderes Meydanı’nda festival kapılarını açacak.

5 gün boyunca Mustafakemalpaşalılara renkli bir hafta yaşatacak olan festival kapsamında merkez kursiyerleri de bir yıl boyunca ürettikleri el emeği göz nuru eserlerini sergileyecek.

Kapalı Otopark’ta açılacak 2 bin ürünlük sergi ile birlikte; ödüllü yarışmalardan konserlere kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak festivalde çocuk oyun parkurları da ziyaretçilerle buluşacak.

‘Yaşama güzellikler katıyoruz’

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, ürettiğini paylaşanlar için büyük bir aile olan Uğur Böceği Kültür Merkezi’nin bu yıl 13 şubede 4 bine yakın kursiyere mesleki ve kültürel beceriler kazandırdığını söyledi.

Başkan Kurtulan; “ Bizim en büyük hazinemiz insan. Bugüne kadar binlerce vatandaşımıza bu merkezlerde kurslar vererek sosyal yaşamın içine kattık. Özellikle kadınlarımızın bu kurslara olan ilgisinden memnunuz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin yaşamına yeni güzellikler sunduk. Uğur Böceği Kültür Merkezi kursiyerleri yıl boyunca verdiği emeğin meyvesini bu festivalle toplayacak.  ‘Birlikte öğrenmek, birlikte üretmek’ amacıyla yola çıkan Uğur Böceği Kültür Merkezi festivaline tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi.