Mustafakemalpaşa’da temizlik var

24-02-2010 Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÖZTEK Genel temizlik Ltd. Ştd.’nin işbirliği ile kış mevsiminin son günlerinde ilçenin ve cadde sokaklarının

Mustafakemalpaşa’da temizlik var

Mustafakemalpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve ÖZTEK Genel temizlik Ltd. Ştd.’nin işbirliği ile kış mevsiminin son günlerinde ilçenin ve cadde sokaklarının daha estetik bir görünüme kavuşturulması ve hijyen sağlanması için çeşitli çalışmalarda bulunuldu.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan program doğrultusunda oluşturulan ekipler ile ilçenin cadde ve sokaklarında konteynerlerin yıkanma ve dezenfekte çalışması yapıldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin temizlik konusunda başlattığı ve başarılı bir şekilde sürdürdüğü bu çalışmalar Mustafakemalpaşa’ya yeni bir çehre kazandırdı.

Bu arada, ilçenin doğal güzelliklerini yansıtan resimler ile özlü çevre ve temizlik sloganları ile donatılarak yeni bir görünüme kavuşturulan araçlar da dikkat çekiyor. Yenilenen araçların görünümü ile temizliğe daha fazla dikkat edilmesi konusu işlenirken, çevre duyarlılığı ve temizlik konusunda da vatandaşlara mesajlar veriliyor.

Böylece; Mustafakemalpaşa’da çevre bilincinin oluşumuna görsel olarak da katkıda bulunulmasının amaçlandığı bildirildi.