Mustafakemalpaşa'da spor zamanı

12-07-2016 Mustafakemalpaşa'da spor zamanı

Mustafakemalpaşa'da spor zamanı

12-07-2016 Mustafakemalpaşa'da spor zamanı

Mustafakemalpaşa Belediye Spor Kulübü, yaz dönemi için basketbol okulu kayıtlarına başladı.Okulların kapanmasıyla birlikte spor aktivitelerinde yer almak isteyen çocuklara kapılarını açan Mustafakemalpaşa Belediyesi, yüzme kurslarının ardından Basketbol Yaz Spor Okulu'nu da hizmete sunuyor.Basketbolu daha geniş kesimlere ulaştırmak amacıyla düzenlenen ücretsiz organizasyona 2003-2008 doğumlu kız ve erkek sporcular başvurabilecek. 15 Temmuz Cuma günü sona erecek kayıtların ardından sporcular 18 Temmuz Pazartesi günü Mustafakemalpaşa Stadı'nda antrenmanlara başlayacak.Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftanın üç günü devam edecek olan Basketbol Yaz Spor Okulu, 19 Ağustos tarihinde sona erecek.Basketbol Yaz Spor Okulu'na katılmak isteyenler Tesisler Amirliği'ne başvurabilecek.