Geri Dön

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA SALGINLA MÜCADELE MAKSİMUM SEVİYEYE ULAŞTI

13-04-2020 Mustafakemalpaşa Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında aldığı önlemleri arttırarak salgınla mücadeleyi maksimumu seviyeye çıkarttı.

MUSTAFAKEMALPAŞA'DA SALGINLA MÜCADELE MAKSİMUM SEVİYEYE ULAŞTI

13-04-2020 Mustafakemalpaşa Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında aldığı önlemleri arttırarak salgınla mücadeleyi maksimumu seviyeye çıkarttı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi, korona virüs tedbirleri kapsamında aldığı önlemleri arttırarak salgınla mücadeleyi maksimumu seviyeye çıkarttı. Belediyenin aldığı tedbirler kapsamında 131 mahalle periyodik olarak dezenfekte edilirken, ‘112 Vefa Destek Grubu’ da vatandaşların ihtiyaçlarına anında cevap verdi.

Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı ile koordineli olarak çalışan Mustafakemalpaşa Belediyesi, salgının ortaya çıktığı andan itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin her alanda hizmetlerini sürdürdü.

Çalışmalar pik yaptı

Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Mustafakemalpaşa’da çalışmaların adet pik yaptığını belirterek salgınla mücadelenin 01-13 Nisan tarihlerinde maksimum seviyeye ulaştığını söyledi.

2 bin hane ziyareti

Pazar yerleri ve meydanlara dezenfeksiyon tünelleri kurulduğunu aktaran Başkan Kanar, 131 mahallede dezenfekte çalışmalarının sürdüğünü ve 2 bin hane ziyareti gerçekleştirildiğini belirtti.

3 bin 600 istek yerine getirildi

Başkan Kanar, sokağa çıkma konusundaki belirli kısıtlamalarla birlikte “112 vefa destek grubuna gelen 3 bin 600 isteğin ivedilikle yerine getirildiğini belirterek vatandaşlara ücretsiz olmak üzere 50 bin maske dağıtıldığını ve belediyenin aylık 15 bin kapasiteyle maske üretimi yaptığını açıkladı.

Sevimli dostlarımızı unutmadık

Başkan Mehmet Kanar, korona virüs tedbirleri kapsamında süreci iyi yönettiklerini belirterek “İnsan odaklı çalışmalarımızın yanı sıra yiyecek bulmakta zorlanan sevimli dostlarımızı da unutmayarak mama odakları ile onların hayatta kalması için çalıştık” dedi.

Biz görevimizin başındayız

Sokağa çıkma yasağına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, genel olarak vatandaşların yasağa uyduğunu belirterek her an teyakkuzda olan ekiplerimiz, polis, jandarma ve sağlık ekipleri ile bir bütün halinde çalışarak bu süreci en iyi şekilde yönetmiştir. Ekiplerimiz hiçbir hizmeti aksatmadan gerçekleştirerek gıda, ilaç ve çeşitli sosyal yardımları da sahiplerine ulaştırdı. Bu zor günleri birlikte aşacağız vatandaşlarımız evde kalsın biz görevimizin başındayız şeklinde konuştu.