Mustafakemalpaşa’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

30-10-2014 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yılı Mustafakemalpaşa’da coşkuyla kutlandı. Cumhurluk Alanı’nda yapılan kutlama törenine; Kaymakam Yalçın bulut, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan,

Mustafakemalpaşa’da Cumhuriyet Bayramı coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 91. yılı Mustafakemalpaşa’da coşkuyla kutlandı. Cumhurluk Alanı’nda yapılan kutlama törenine; Kaymakam Yalçın bulut, Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Ünsal, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum teşkilatlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Yalçın Bulut’un Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve Garnizon Komutanı Binbaşı Ahmet Meydan ile birlikte törene katılan okulların, protokolün ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı coşkusu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla devam etti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 10. Yıl Nutku’nun kendi sesinden dinletilmesinin ardından Kaymakam Yalçın Bulut, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okunarak, folklor gösterilerinin sergilendiği törende daha sonra 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen atletizm, resim, kompozisyon ve şiir yarışmalarında derecelere giren öğrencilere ödülleri verildi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları resmigeçit töreni ile sona erdi.