Mustafakemalpaşa’da 30 Ağustos Coşkusu

31-08-2012 Tarihe altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 90. yıl dönümü Mustafakemalpaşa’da coşkuyla kutlandı.      30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri,

Mustafakemalpaşa’da 30 Ağustos Coşkusu

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri, Heykel Meydanı, Cumhuriyet Alanı’nda gerçekleştirildi.
     Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törenlere; Kaymakam Kazım Karabulut, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Çağlar Özdemir, sivil ve askeri erkân ile birlikte vatandaşlar katıldı.
     Garnizon Komutan Vekili Üsteğmen Çağlar Özdemir’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından öğrenciler tarafından şiirler okundu.
     Ticaret Meslek Lisesi ve 14 Eylül İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterilerinin sunulduğu etkinlikte sahne alan Mustafakemalpaşa Belediyesi Mehter Takımı, seslendirdiği marşlarla zafer coşkusuna renk kattı.
     Zafer Bayramı kutlamaları, Kaymakamlık makamında yapılan tebrikatın ardından 1. Ulusal Suuçtu-Tümbüldek Koşusu’nda dereceye giren atletlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

.