Mustafakemalpaşa ‘Cumhuriyet’ için yürüdü

30-10-2013 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,7’den 77’ye binlerce vatandaşın katıldığı ‘Fener Alayı’ yürüyüşü ile doruk noktasına ulaştı. Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıl coşkusunun cadde

Mustafakemalpaşa ‘Cumhuriyet’ için yürüdü

Mustafakemalpaşa’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı,7’den 77’ye binlerce vatandaşın katıldığı ‘Fener Alayı’ yürüyüşü ile doruk noktasına ulaştı. Cumhuriyet Bayramı’nın 90. yıl coşkusunun cadde ve sokaklara taştığı yürüyüşe Kaymakam Kazım Karabulut ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile birlikte yaklaşık 7 bin kişi katıldı. Hamidiye Mahallesi Askerlik Şubesi önünden başlayan kortej, bando ve Belediye Mehter Takımı’nın marşları eşliğinde 3 kilometrelik mesafenin ardından Orta Mahalle’de bulunan Mustafakemalpaşa Stadı’nın önünde son buldu. Büyük bir coşkunun yaşandığı yürüyüşe katılan kalabalığa, ev ve balkonlarda bulunan vatandaşlarda destek verdi. Yürüyüşte, ellerindeki Türk bayrakları ile Cumhuriyet’in sonsuza dek yaşayacağının mesajını veren halkı selamlayan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Cumhuriyet coşkusunun milletin birlik ve beraberliğinin en güzel örneğini sergilediğini söyledi.