Mustafakemalpaşa çiçek açtı

26-03-2014 Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından bahar aylarının gelmesi ile birlikte cadde ve sokaklarda açan çiçekler renkli görüntüler oluşturdu. Park ve Bahçeler

Mustafakemalpaşa çiçek açtı

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların ardından bahar aylarının gelmesi ile birlikte cadde ve sokaklarda açan çiçekler renkli görüntüler oluşturdu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla Mustafakemalpaşa’yı güzelleştirmeye devam ediyor. Kış aylarında başta ana arterler olmak üzere park ve bahçelere dikilen lale ve sümbül gibi değişik çiçeklerin açmasıyla birlikte Mustafakemalpaşa, rengârenk bir görünüme kavuştu. Cadde, sokak, park ve bahçelere estetik kazandıran çiçeklerin renk armonikası vatandaşların beğenisini kazandı. Mustafakemalpaşa’yı çiçek bahçesine çeviren peyzaj çalışmalarında 22 farklı çiçekten 248 bin adet dikildi. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, her yıl düzenli olarak yapılan çevre düzenlememelerinin bu yıl da genişleyen yeşil alanlara paralel olarak, kapsamlı biçimde gerçekleştirildiğini söyledi. 2013 yılı itibariyle Mustafakemalpaşa’daki yeşil alanın 267 bin m2’ye ulaştığını belirten Başkan Kurtulan; “ Mustafakemalpaşa’nın iklim ve toprağına uygun bitki ve çiçek çeşitlerini Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün seralarında yetiştiriyoruz. Baharla birlikte ortaya çıkan bu güzel görüntülerin keyfini çevre düzenlemelerine zarar vermeden hep birlikte çıkaralım” dedi.