Mustafakemalpaşa ‘çiçek’ açacak

29-03-2010 Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucunda baharla birlikte tüm ilçe çiçek açacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaptığı

Mustafakemalpaşa ‘çiçek’ açacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalar sonucunda baharla birlikte tüm ilçe çiçek açacak.

Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor. Önümüzdeki baharın ve yazın hazırlığını tüm hızıyla sürdüren ekip, yaptığı çalışmalarla yine tüm Mustafakemalpaşa’nın ‘çiçek’ açmasını sağlayacak. Son bir yılda yaptığı çalışmalarla tüm ilçe halkının beğenisini ve takdiri kazanan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, son 1 yılda toplam 98 bin 457 adet çeşitli bitki ilçenin çeşitli mahalle sokak ve caddelerine dikimini gerçekleştirdi.

İLÇEDE YAPILAN ÇALIŞMALAR

Mustafakemalpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü geçtiğimiz bir yıl içerisinde şehir içinde de birçok başarılı çalışmaya imzasını attı. Ekipler; Cumhuriyet Bulvarı’nda ‘Yeşil Kuşak’ oluşturmak için bin adet Selvi Çamı dikerken, yine aynı bölgede bulunan ve iklime uymayan ‘Çalı Tipi’ bitkiler sökülerek yerlerine ‘Mercan köşk’ ‘Ada Çayı’, ‘Biberiye’, ‘Lavanta’ gibi bitkilerin ekibi yapılarak, o bölgede yürüyüş yapan ilçe halkının kendilerini doğa ile iç içe hissetmelerini sağladı. Yine 14 Eylül Buları ile Uluabatlı Hasan Bulvarı’nda tel altı bitkileri dikildi. Fevzipaşa Caddesi ve Pazartesi Pazarı bölgesinde de tel altı bitkilerinin ekildiği ve koruma altına alındığı bildirildi. Etibank ile ilçenin belli bölgelerinde bulunan diğer parklardaki yeşil alanlara “Ağaç etrafı oturma elemanları’ yerleştirildi ve sanayi içinde gerekli düzenlemeler yapılarak Sanayi Kooperatifi önü ve yeşil alanların çimlendirilmesi gerçekleştirildi.