Mustafakemalpaşa bisiklet turizminin ilk adresi olacak

27-06-2013 Belediyesi Plan-Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından onaylanarak, destek almaya hak kazanan ‘ Mustafakemalpaşa’da Dört

Mustafakemalpaşa bisiklet turizminin ilk adresi olacak

Mustafakemalpaşa Belediyesi Plan-Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Bursa Bilecik Eskişehir Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından onaylanarak, destek almaya hak kazanan ‘ Mustafakemalpaşa’da Dört Mevsim Bisiklet Turizmi’ projesi için protokol imzalandı. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, BEBKA uzmanları Resul Kaan Onaç, Sedat Vatandaş, Gürler Sunel ve Faruk Ömer Katmer’in katılımıyla BEBKA Bursa Bürosu’nda yapılan imza töreniyle bisiklet turizminin gelişmesi için önemli bir adım atıldı. Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, proje için BEBKA’dan alınacak destekle Mustafakemalpaşa’da başta bisiklet turizmi olmak üzere diğer alternatif turizm olanaklarının tanıtılmasına da imkân sağlanacağını söyledi. Başkan Kurtulan; “ Bölgemizi etkin ve yenilikçi yöntemlerle tanıtarak, turizm potansiyelini arttırmak istiyoruz. ‘ Mustafakemalpaşa’da Dört Mevsim Bisiklet Turizmi’ projesi de bu amaçla en kısa sürede hayata geçirilecek. Toplam bütçesi 236.388  TL olan projeyi 10 ay içinde Mustafakemalpaşa’ya kazandıracağız. Bu güzel projenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. İmza töreninin ardından BEBKA Genel Sekreterliği’ne atanan Tamer Değirmenci’yi de ziyaret eden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Değirmenci’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, ebru tablosu ve Mustafakemalpaşa Tatlısı hediye etti.