MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ'NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

17-05-2024 Mustafakemalpaşa Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıldönümüne özel hazırladığı programla coşkuyu doruklara taşıyacak. Bayram kutlamaları, gençlerin ve tüm vatandaşların katılımıyla unutulmaz anlara sahne olacak.

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYESİ'NDEN COŞKULU 19 MAYIS KUTLAMASI

Mustafakemalpaşa Belediyemiz, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 105. yıldönümüne özel hazırladığı programla coşkuyu doruklara taşıyacak. Bayram kutlamaları, gençlerin ve tüm vatandaşların katılımıyla unutulmaz anlara sahne olacak.

Etkinlikler, 18 Mayıs Cumartesi saat 21.00’da Adım Adım Cumhuriyet Belediye Korosu'nun konseri ile başlayacak. Mustafakemalpaşa Kültür Merkezi'nin Büyük Salonu'nda gerçekleşecek bu muhteşem konser, bayram coşkusunun ilk işareti olacak.

19 Mayıs sabahı çelenk sunma töreni ile devam edecek program, Mustafakemalpaşa Kültür Merkezinde çeşitli kutlama etkinlikleri ile renklenecek.

19 Mayıs 21.00’da Etibank Park Önünden yürüyecek olan Fener Alayı Gençlik Korteji ile şehrin sokakları aydınlanacak, Adnan Menderes Meydanında düzenlenecek olan DJ performansı ile müzik ve eğlence dolu anlar yaşanacak.

Mustafakemalpaşa’mıza yakışır bir kutlama programı hazırladıklarını dile getiren Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Şükrü Erdem, ‘’Mustafakemalpaşa’mızın gençlerine yakışır keyifli bir program hazırladık. Gençlerimizi ve kendini genç hisseden tüm hemşehrilerimizi kutlama programına davet ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

19 Mayıs kutlamaları, 20 Mayıs Pazartesi günü Şükrü Erdem Spor Tesislerinde yapılacak olan Gençlik Şöleni ile taçlanacak. Gençlik Şöleni kapsamında hazırlanan programda, Ayak tenisi, kareoke, penaltı atışları, ayak bilardosu ve birbirinden keyifli etkinlikler ile gençler, 19 Mayıs Atatürk’ün Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın tadını çıkarabilecek.