Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Katkılarıyla Göz ve Kemik Taraması

09-09-2009 Belediyesi Yerel Gündem 21, Doruk Tıp Merkezi ile Cerrahi Merkezi Sağlık Ekipleri tarafından ilçemizde yer alan vatandaşlarımıza özel ücretsiz sağlık

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21 Katkılarıyla Göz ve Kemik Taraması

Mustafakemalpaşa Belediyesi Yerel Gündem 21, Doruk Tıp Merkezi ile Cerrahi Merkezi Sağlık Ekipleri tarafından ilçemizde yer alan vatandaşlarımıza özel ücretsiz sağlık taramaları gerçekleştiriliyor.

10-17 Eylül 2009 tarihleri arasında Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi'nde yapılacak olan sağlık taramaları 40 yaş üzeri bayan ve 60 yaş üzeri erkeklerde kemik ölçümü, 15 yaş ve üzeri kişilerde ise göz taraması olarak yapılacak.

Bir hafta boyunca devam edecek olan sağlık taramaları 11:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, aynı zamanda vatandaşlarımız tetkikler hakkında bilgi sahibi de olacak. Mustafakemalpaşa Belediyesi katkılarıyla ücretsiz olarak gerçekleştirilecek göz ve kemik taramasına tüm halkımızın katılımını bekliyoruz.