Mustafakemalpaşa Belediyesi Sanayi Caddesi’ni asfalta kavuşturdu

21-07-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesi, Sanayi Caddesi’ndeki asfalt döşeme çalışmaları tamamladı ve vatandaşların hizmetine sundu.       Mustafakemalpaşa Belediyesi,Hamidiye ve Yunusemre Mahallelerini bağlayan ‘Sanayi

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sanayi Caddesi’ni asfalta kavuşturdu

Mustafakemalpaşa Belediyesi,Hamidiye ve Yunusemre Mahallelerini bağlayan ‘Sanayi Caddesi’ üzerindeki asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Sanayi Benzinliği önünden başlayan ve Yalıntaş yoluna çıkan cadde üzerinde yapılan asfaltlama çalışmasını Belediye Başkan Vekili Ayhan Dadak yerinde inceledi. Çalışmaların tamamlanması ile önemli bir hizmeti daha vatandaşların kullanıma sunduklarını söyleyen Başkan vekili Ayhan Dadak, “Bir süre önce başlatılan ve yarım kalan çalışmayı da böylece tamamlamış olduk. Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçenin hem ana caddeleri, hem ara sokakları hem de belde ve köylerle bağlantı yollarına yapmış olduğumuz çalışmalar ortada. Tamir, bakım, yeni asfalt ve parke çalışmalarında artık yavaş yavaş son aşamaya geliyoruz. Girmediğimiz cadde ve sokak kalmadı. En kısa zamanda tüm cadde ve sokaklarımızdaki çalışmalarımız sona erecek” diye konuştu.

.