Mustafakemalpaşa Belediyesi Sanat Toplulukları “Merhaba Yaz” adı altında gösterilerini sunmanın tatlı telaşı içindeler.

02-06-2010 Belediyesi Sanat Toplulukları 04 Haziran 2010 Cuma akşamı K. Barış Çokan Kültür Merkezinde yaklaşık üç saatlik bir programla izleyicisinin karşısına

Mustafakemalpaşa Belediyesi Sanat Toplulukları 04 Haziran 2010 Cuma akşamı K. Barış Çokan Kültür Merkezinde yaklaşık üç saatlik bir programla izleyicisinin karşısına çıkacak. Gece bu yıl kurulan ve ilk defa seyirci karşısına çıkacak olan Mustafakemalpaşa Belediyesi Halk Oyunları Yıldızlar ve Gençlik ekibinin yurdun çeşitli yörelerinin oyunlarını sergilemesi ile başlayacak. İlk kez sahneye çıkacak olmanın heyecanı içerisinde olan ekiplerimizle birlikte aynı zamanda Osmangazi Belediyesi Halk Oyunları ekipleri de gösterilere renk katacak. Halk oyunlarının ardından Belediye Çocuk Korosu birbirinden güzel şarkılarıyla izleyicisiyle buluşacak. Gecenin sonunda ise verdiği birbirinden güzel konserlerle dinleyicisine her zaman en iyiyi sunan ve ilçemizin vazgeçilmezi olan Türk Müziği Korosu, çeşitli makamlardan oluşan sanat müziği şarkılarını seslendirecek. Bu görsel şölen ücretsiz olup, tüm halkımız davetlidir.