Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne 3 ödül birden

22-06-2011 Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen “Örnek Belediyecilik Proje Yarışması”nın sonuçları Abant’ta açıklandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi toplamda 3 ödülle, en

Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne 3 ödül birden

Marmara Belediyeler Birliği tarafından geleneksel hale getirilen “Örnek Belediyecilik Proje Yarışması”nın sonuçları Abant’ta açıklandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi toplamda 3 ödülle, en çok ödül alan 3 belediyeden birisi oldu.

Marmara Bölgesi’ndeki 230 belediyenin yarıştığı ve Marmara’nın en iyi projelerinin seçildiği “Örnek Belediyecilik Proje Yarışması” her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Belediyelerin, toplam 409 başarılı projeleriyle yarıştığı organizasyon; “Kurumsal Gelişim Projeleri”, “Çevre ve Altyapı Projeleri”, “Sosyo-ekonomik ve Kültürel Projeler”, “Yapı İşleri, Mimarî Projeler ve Ulaşım Hizmetleri”, “AB ve Uluslararası İlişkiler” ve de “Basın Yayın Tanıtım” çalışmaları olmak üzere altı ayrı kategoride düzenlendi.

İlçe belediyeleri kategorisinde kıyasıya bir rekabet yaşandı. Mustafakemalpaşa Belediyesi, 3 ayrı kategoride ödül alan 3 belediyeden birisi olarak yarışmaya damgasını vurdu. Mustafakemalpaşa Belediyesi, “Sosya-Ekonomik ve Kültürel Projeleri” dalında “Sen İstersen Ayaklanırım” projesi ile 3’ncü, “Yapı İşleri, Mimari Projeleri ve Ulaşım Hizmetleri” dalında “Mustafakemalpaşa Kent Meydanı” projesi ile 2’nci ve “Basın, Yayın ve Tanıtım Çalışmaları” kategorisinde ise “Tatlıtop” projesi ile Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ödüllerini Başkan Sadi Kurtulan, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin elinden aldı.

Mustafakemalpaşa Belediyesi ile birlikte 3 ödül alan diğer belediyeler ise İzmit ve Zeytinburnu belediyeleri oldu.

BAŞKAN KURTULAN: ÖDÜLLER BİZİ GURURLANDIRDI

Yarışmayla ilgili açıklama yapan Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, “Katıldığımız kategorilerde aldığımız ödüllere büyük önem veriyoruz. Yaptığımız çalışmaların ödüle layık görülmesi bizler için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur. Bu ödüller bizleri önümüzde yapacağımız işlere ayrı bir motive edecektir. Tüm çalışanlarımızı ve projelerde emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

.

Büyükşehir – İl belediyeleri

Kurumsal Gelişim Projeleri
DERECE
Bu kategorideki 18 başvurunun hiçbiri, birincilik barajı olan 90 puan sınırına ulaşamamıştır.
İBB - İtfaiye Daire Başkanlığı
İTFAİYE GÖNÜLLÜSÜ
Kocaeli BB - Bilgi İşlem Müdürlüğü
OFİSTE ERGONOMİ (ERG OFİS)
Çevre ve Altyapı Projeleri
İBB - Elektronik Sistemler Müdürlüğü
ORTAK TELEKOMİNİKASYON ALTYAPI TESİSİ VE ALTYAPI KULLANIM MODELİ
1.
Sakarya BB - Çevre Koruma ve Geliştirme Müd.
ATIK ELEKTRİKLİ VE ELEKTRONİK EŞYALARIN TOPLANMASI VE GERİ DÖNÜŞÜMÜ PROJESİ
2.
Bu kategorideki diğer 13 başvuru, üçüncülük barajı olan 60 puan sınırına ulaşamamıştır.
Sosyo-Ekonomik ve Kültürel Projeleri
DERECE
İBB - Koruma Uygulama ve Denetim Müd.(KUDEB)
TAŞ EĞİTİMİ VE UYGULAMA ATÖLYESİ PROGRAMI