Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden Ramazan ayında sıcak yemek yardımı

09-08-2011 Her yıl Ramazan ayında vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemeklerini ulaştırmaya devam

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nden Ramazan ayında sıcak yemek yardımı

Her yıl Ramazan ayında vatandaşlara sıcak yemek yardımı yapan Mustafakemalpaşa Belediyesi, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine sıcak yemeklerini ulaştırmaya devam ediyor.

İlçede yer alan mahalle muhtarları ve belediye zabıta ekiplerinin tahkikatları sonucunda ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen 300 vatandaşın evine yemekleri her akşam düzenli olarak teslim ediliyor. Belediye imkanları dahilinde sürdürülen yemek yardımı, evinde yemek yapma durumu söz konusu olmayan vatandaşlara iftar saatinden hemen önce yemekleri evlerine teslim ediliyor.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geçtiğimiz yıl 250 sıcak yemek yardımının bu yıl 300 kişiye çıkartıldığını belirterek, “İlçemizde ihtiyaç sahibi ailelerimizi bulundukları konumdan biraz olsun kurtarmak, huzurlu ve mutlu olmalarını sağlamak için imkanlarımız dahilinde sosyal belediyecilik anlayışımızla hareket etmekteyiz. Bereket ayında onların sofralarına bir katkımız olması ve yüzlerinin gülmesi için çaba sarf ediyoruz. Amaç ve gayemiz, dar gelirli halkımıza yardım eli uzatarak bir nebze olsun mutlu olmalarını sağlamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmektir” dedi.