Mustafakemalpaşa Belediyesi Katkıları ile Acıbadem Sağlık Söyleşileri Başlıyor

05-06-2009 Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Acıbadem İrtibat Ofisi işbirliği ile 06 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 13:00’de Kazım Barış ÇOKAN Kültür Merkezinde

Mustafakemalpaşa Belediyesi Katkıları ile Acıbadem Sağlık Söyleşileri Başlıyor

Mustafakemalpaşa Belediyesi ve Mustafakemalpaşa Acıbadem İrtibat Ofisi işbirliği ile 06 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 13:00’de Kazım Barış ÇOKAN Kültür Merkezinde “A’dan Z’ye Kalp Krizi ” ile ilgili sağlık söyleşisi düzenlenecektir.

Bursa Acıbadem Hastanesi Doktorlarından Kardiyolog Prof.Dr. Ethem Kumbay’ın konuşmacı olarak katılacağı söyleşide ilçe halkımız “A’dan Z’ye Kalp Krizi” ile ilgili bilgilendirilecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan söyleşide konuklarımız, Prof. Dr. Ethem Kumbay’a merak ettikleri soruları sorma imkanı da bulacaklardır.

06 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 13:00’de K.Barış ÇOKAN Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan sağlık söyleşisine tüm halkımız davetlidir.