Mustafakemalpaşa Belediyesi 132 yaşında

01-08-2013 Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl kuruluşunun 132. yılını kutlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ‘insana hizmet’ noktasında ödün vermeden yoluna devam ettiğini

Mustafakemalpaşa Belediyesi 132 yaşında

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, bu yıl kuruluşunun 132. yılını kutlayan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin ‘insana hizmet’ noktasında ödün vermeden yoluna devam ettiğini söyledi. Mustafakemalpaşa Belediyesi 132. yaşını belediye personeli ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sunarak kutladı. Mustafakemalpaşa Belediyesi önünden başlayarak, Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Mustafa Eren ve Doğan Deniz, daire amirleri ve belediye personeli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun yapıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, geride kalan 132 yılı, farkındalık oluşturan yeni hizmetlerle taçlandırma gayreti içerisinde olduklarını dile getirdi.   ‘Önce insan’   Başkan Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın gelişimini anlattığı konuşmasında, memurundan işçisine kadar belediyenin büyük bir aile olduğuna vurgu yaparak; “ Bizlerin tek amacı, insanımızın her alanda mutlulukla yaşayacağı bir Mustafakemalpaşa oluşturmak. Hizmet etme onurunun getirdiği büyük sorumluluğun bilincindeyiz. 4 yıldan bu yana Mustafakemalpaşa’da bir değişim ve dönüşümü birlikte yaşadık. Mustafakemalpaşalıları daha iyi yaşam koşullarına ulaştırmak, çağdaş ve modern bir yaşam alanı kurmak için belediye meclis üyelerimizle ve personelimizle el ele vererek çalışmalarımıza devam edeceğiz. 132 yıldır yapılan güzellikleri, bizlere bırakılan mirasa sahip çıkarak geleceğe taşıyacağız. Bu kurumda görev yapan ama şuanda aramızda olmayan bütün belediye çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış personelimize de esenlikler diliyorum. Mustafakemalpaşa Belediyesi’ne emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, törenin ardından vatandaşlara ve esnaflara karanfil dağıttı.