Geri Dön

Mustafakemalpaşa Belediyesi 130 yaşında

01-08-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesinin 01 Ağustos 2011 tarihinde 130. yaşını doldurmasıyla birlikte belediye personelince günün anlam ve önemini belirten tören düzenlendi.       Her

Mustafakemalpaşa Belediyesi 130 yaşında

01-08-2011 Mustafakemalpaşa Belediyesinin 01 Ağustos 2011 tarihinde 130. yaşını doldurmasıyla birlikte belediye personelince günün anlam ve önemini belirten tören düzenlendi.       Her

    Mustafakemalpaşa Belediyesinin 01 Ağustos 2011 tarihinde 130. yaşını doldurmasıyla birlikte belediye personelince günün anlam ve önemini belirten tören düzenlendi.
 
    Her yıl belediye personeli tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla kutlanan, Mustafakemalpaşa Belediyesi kuruluş yıl dönümü bu yılda unutulmadı.
 
    Mustafakemalpaşa Belediye personeli ile birlikte Mustafakemalpaşa Belediyesi önünden başlayarak Cumhurluk alanına kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Galip Çakmakçı, Mustafa Eren, Sevgisun Gizli ve daire amirleri katıldı.
 
    Cumhurluk alanında düzenlenen saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtına Çelenk sunumuyla başlayan törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan “Mustafakemalpaşa Belediyesi bugün 130. Yaşını kutlamak üzeredir. Bu 130 yıl, bu ilçede yaşayan herkese, nefes alan veren her canlıya, hizmetle geçmiştir. Bu 130 yılda, yaptıkları hizmetlerle tarihe imza atarak aramızdan ayrılan büyüklerimize, huzurlarınız da Allahtan rahmet diliyorum. Bu topraklar üzerinde yaşamak bir şans, bir ayrıcalıktır. Bu güzel coğrafyanın üzerinde bulunmanın, büyük bir mutluluğun inancı var. Ama bu coğrafya üzerinde yaşayanlara hizmet etmek büyük bir onurdur, büyük bir şereftir ve büyük bir görevdir. Bunu bizlere vaktiyle takdim eden Mustafakemalpaşalılara ben huzurunuzda teşekkür ediyorum.
     Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar” sözleriyle yola çıkarak, ülkemizin tarihinde Mustafakemalpaşa’nın hakettiği yeri almaya hepimiz beraber çalışacağız. Bunu yapacak güç, kudret ve kabiliyet Mustafakemalpaşa Belediyesi çalışanlarında vardır. Tek eksiğimiz bu heyecanı 24 saat yüreklerimizde hissetmektir. Ben bugünlere gelmemizde emeği geçen bütün rahmetli büyüklerimize Allahtan rahmet dilerken, ilk gününü idrak ettiğimiz Ramazanı Şerif-in ilçemize, ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Mutluluk paylaşılandır, mutluluk fedakârlıktır, mutluluk insanların yüzündeki tebessümü yakalama sanatıdır. Bunu Mustafakemalpaşa Belediyesi çalışanları ile en iyi şekilde yapacağımıza inanıyor, hepinize başarılar diliyorum” dedi.
 
.
.