MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE SPOR MİNİK BAYAN BASKETBOL TAKIMI BURSA ŞAMPİYONU

10-05-2010 sezonu Basketbol Ligi Bursa şampiyonu Mustafakemalpaşa Belediyespor oldu. Mustafakemalpaşa Belediyespor Minik Bayan Basketbol takımı oynadığı sekiz maçta altı galibiyet, iki mağlubiyet

MUSTAFAKEMALPAŞA BELEDİYE SPOR MİNİK BAYAN BASKETBOL TAKIMI BURSA ŞAMPİYONU

2009-2010 sezonu Basketbol Ligi Bursa şampiyonu Mustafakemalpaşa Belediyespor oldu.

Mustafakemalpaşa Belediyespor Minik Bayan Basketbol takımı oynadığı sekiz maçta altı galibiyet, iki mağlubiyet alarak, ikili averajda Bursa D.S.İ.Nilüferspor’a üstünlük sağlayarak Bursa şampiyonluğunu kazandı.

Gerçekleştirilen basketbol karşılaşmalarında alınan puan durumuna göre İkinci Bursa D.S.İ.Nilüferspor, üçüncü Çimenspor, dördüncü Bursa Büyükşehir Belediyespor ve beşinci Atatürk İ.Ö.O. spor oldu.

MİNİK BAYANLAR BASKETBOL LİGİ PUAN DURUMU